Wie ben ik?

Ik ben Pablo ter Borg en ben eigenaar van OZIEZO Vormgeving. Ik ben ruim 21 jaar zelfstandige en geniet volop van mijn vak. Ik ontwerp voornamelijk huisstijlen,  logo’s, folders & brochures, flyers & posters, visitekaartjes, websites, advertenties, nieuwsbrieven & mailingen. Daarnaast houd ik erg van fotografie die ik o.a. in mijn ontwerpen toepas.

Wat mijn vormgeving kenmerkt is dat ze strak, clean en duidelijk is qua boodschap. Ook houd ik erg van kleur. OZIEZO staat voor een open blik, eenvoud en perfectie voor een redelijke prijs. Mijn doelgroep is van kleine zelfstandigen (starters) tot aan grote bedrijven, stichtingen en verenigingen. Door mijn grote netwerk van illustratoren, fotografen, vormgevers en tekstschrijvers kan ik een geheel PR-pakket aanbieden.

Peru

Het land van herkomst blijft in de persoon zitten zeggen ze wel. Afkomst kun je nooit wegpoetsen. Peru heeft me meegenomen naar woeste hoogtes en naar kleurrijke kleding en gedetailleerde sieraden en in Peru ben ik er achter gekomen dat ik meer Peruaan ben dan ik aanvankelijk dacht. Ik houd van intense kleuren en ik ben precies en let op detail. Ook houd ik van juist geïntegreerde combinaties. Peru is warm en vrolijk. Een land van uitersten.

Nieuwsgierig?

Wil je meer van mijn werk zien, heb je na het bekijken van de website nog vragen of ben je geïnteresseerd in de diensten van mij, dan kun je contact opnemen met mij.

Waar wil ik heen?

Ik ben een klein bedrijf dat gebruik maakt van vele zzp-ers. Dit zijn o.a. fotografen, tekstschrijvers, illustratoren, marketingadviseurs. Zo kan ik voor iedere opdrachtgever een ander palet samenstellen om de opdracht goed te volbrengen.

Wat ik mooi vind aan mijn vak is dat ik gepersonaliseerde producten kan maken. Producten op maat, speciaal voor die ene klant. De combinatie van mijn eigen fotografie en zelf ontworpen illustraties kan ik erg goed gebruiken voor mooie, heldere vormgeving. Daarbij ben ik perfectionist en ben niet snel tevreden met het resultaat. Ik werk het tot in de puntjes uit. Meedenken met de precieze vraag van de klant is interessant en onontbeerlijk voor het eindresultaat.

Ik werk ook graag samen met anderen om tot een beter product te komen. Vaak komen 2 mensen tot een beter idee dan één.

Fotografie

In mijn fotografie maak ik gebruik van de full-frame camera Canon EOS 6D MarkII en een EOS 5D MarkII en heb ik meerdere lenzen die ik toepas voor verschillende resultaten. Voordeel van zelf foto’s maken is dat je niet met rechten zit met het gebruik van de foto’s. Zodoende is de foto die gemaakt is echt van de klant en is deze op maat gemaakt voor hen.

Ik ben bewust zo klein gebleven om duidelijk en snel met de klant te communiceren. Wil je graag samenwerken? Mailen of bellen kan altijd.

Wat is mijn doel?

Mijn doel is om mooie producten van een mooie verpakking te voorzien. Als je trots bent op je product die je op de markt brengt wil je ook wel serieus genomen worden. Als je dan met een zelf gemaakt logo of visitekaartje komt dan kan het zijn dat de klant in eerste instantie denkt dat het product wel niet zoveel zal voorstellen. Als je een mooie verpakking ziet dan ga je al heel anders om met wat je hebt gekregen.Wat we zelf mooi vinden willen we toch ook mooi verpakt hebben? Dat is mijn uitdaging keer op keer.

Share This